sábado, 30 de abril de 2016

PRIMAVERA EDUCATIVA 2016

  La primavera educativa és una gran festa per l’educació i un reconeixement a la dedicació, a l’apreci i a l’esforç en matèria educativa per part de la societat valenciana.
I nosaltres, el CEIP Santa Anna de Quartell, no podiem faltar.
El nostre projecte “Atenció als sentiments” conjuga 2 aspectes molt importants dins de l’aprenentatge que realitzem a l’escola: La competència social, aspecte fonamental que sustenta les relacions interpersonals dins de l’àmbit educatiu i fa créixer en els xiquets valors molt importants per a la convivència; i el treball de l’atenció i concentranció, que en aquesta societat de l’estrés i la rapidesa és tan necessari.
Per a mostrar el nostre treball hem decidit fer una gymkhana amb 5 proves on els xiquets realitzaran les activitats de què consta el taller:
·        Illa de l’amistat: On els xiquets faran fitxes amb laberints i buscar dibuixos iguals, i on podran ajudar-se. Treballem l’atenció visual i la superació de reptes.
·        Illa de l’hoquei: Amb una activitat d’atenció auditiva on han de discriminar una paraula clau d’altres. Treballem la concentració i l’escolta activa.
·        Illa de la sinceritat: Treballarem el binomi Causa – Conseqüència amb unes preguntes que deuen contestar per acord de grup, on la mediació i acceptació d’alternatives és tan important.
·        Illa de la família: El grup es col·locarà entre 2 taules on es troben les parelles d’un joc de memo. Hauran d’observar la fitxa i comunicar-se d’un en un, per a que el darrer trobe la parella. Observació i comunicació.

·       Illa de la pallassada: Una activitat de mímica. Un xiquet llegirà una situació o un fet i ha d’expressar el sentiment que li provoca. Els altres han d’endevinar quin sentiment és. El fonament d’aquest taller, la manifestació i observació dels sentiments.


                                       EL TALLER EL DUREM A TERME EL DISSABTE 14 DE MAIG EN 2 PASSES:
1R: DE 13:30 A 14:30H
2N: DE 14:30 A 15:30H
A LA CARPA NÚMERO 5.

LA DURADA DE LA GYMKHANA ÉS D’APROXIMADAMENT 45 MINUTS.

EL TALLER ESTÀ INDICAT PRINCIPALMENT PER A ALUMNAT DE PRIMÀRIA PERÒ VOS CONVIDEM A TOTS A VORE’L I PARTICIPAR.

MOLTES GRÀCIES A TOTES LES MARES/PARES, MESTRES I ALUMNES QUE ESTAN COL·LABORANT PER A QUE AQUEST PROJECTE ES FAÇA REALITAT.
ENS VEEM EN VALÈNCIA ;-)


No hay comentarios:

Publicar un comentario